Ana içeriğe atla

Sevgili Ağustos (2019)

Sevgili Ağustos,
yoğun ama güzellikler içinde geçtin. Istanbuldan dönüp kosusturmacalar içinde merhaba dedim sana...
Daha sonra bayram,Barış 'in okulunun açılması derken yoğun ama tatlı bir telaş içinde geçti.

Annemin doğum günü vardı ama şartlar gereği buradaydık. Tekrar nice mutlu,sağlıklı güzel yaşlara annem❤

Sağlık beslenmeyi temmuz ayında bozmuş olsam da,Ağustos ayında eski düzenime oturmaya başladım.


Spor düzenimi her ne kadar istediğim gibi otutturamasam da Eylül ayında bu düzeni oluşturacağım. Bu ay günde en az 10.bin adım atarak tempolu yürüyüşler,en azından iyi oldu..

Uzun uzun yıllardan sonra saç rengimi degistirdim.Bu degisimde bu aya özel oldu.Bakalim ne kadar devam edebeilirim😊

 Turkiyeden aldığım kitaplara bu ay başladım.Satrac ve Bir Psikiyatristin Gizli Defteri,Böğürtlen Kışı..3. kitap bitince kısa bir yazı yazmak ıstiyorum.
Uzun zaman sonra kitap okumak çok iyi geldi.




Blogumla fazla zaman geciremedigimi itiraf edebilirim.Taslaklarda birikmiş yazıları da girmek istemedim.Sanirim daha çok anlık duygularımı yazmak istiyorum.Biraz günlük niyetine...
Eylulde de  sporla ve kilo vermeyle ilgili taslakta ki yazılarımi  yayınlamayı düşünüyorum. Özellikle  instagram hesabıma bunla ilgili çok mesaj geliyor.Belki birilerine faydam dokunur😊

Yabancı dil öğrenmeyle ilgili adımlarımı attım.Daha hızlı bir şekilde Eylül de devam ettirmeyi istiyorum.Alman yeni bir diziye başladım 😊

En son youtube kanalına yeni bir video çektim.Hala  izlemediyseniz.Izkenenizi tavsiye ederim.

 Eylül sende çok umutluyum

Yorumlar

  1. Eylül ayınız şimdiye kadar geçirdiğin en iyi aylardan daha iyi geçer umarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim .Hepimiz için öyle olsun🙏🙏

      Sil
  2. Hello! Thanks for the inmormation! Have a nice day dear! x

    YanıtlaSil
  3. Dolu dolu bir ay olmuş. Bence on bin adım çok iyi. Eylül ayında tüm planlarının gerçek olması dileğiyle İnci Abla :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Atakan.
      Güzel dileklerin hepimizin için geçerli olsun.
      Sevgilerimle

      Sil
  4. Zayıflama konusunda tebrik ederim, ben o konuda bir türlü disipline giremiyorum. Böğürtlen Kışı ve Bir Psikiyatristin Gizli Defteri'ni okumuştum, Satranç da listemde. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zayıfsa konusu zor gerçekten.Ama birşekilde oluyor :)Satranç güzel bir kitap. Tavsiye ederim.
      Sevgilerimle

      Sil
  5. Verimli bir ay geçirmişsiniz İnci Hanım. Umarım bundan sonra gelecek aylarınız da böyle güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umduğum gibi olmasada hedefere doğru yol aldım :)
      Selamlar

      Sil
    2. Kilo verme sürecinizi okumuştum çok faydalı bir yazıydı Önümüzdeki aylarda da bu konuya ağırlık vermenizi beklerim başarılar.

      Sil
    3. Umduğunuz gibi olmasa da çok büyük bir başarıya imza atmışsınız.

      Sil
  6. İnşallah umduklarınıza kavuşursunuz bende sizi takibe aldım görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz.
      Yeni ay yeni umutlar olsun.
      Sevgilerimle

      Sil
  7. Eylül ayının güzellikler getirmesi dileğimle, yt deki videoyu da haber verdiğiniz iyi oldu. Onu da izleyeyim. Ben de bloga dönmeye çalışıyorum. Düzenli yazmam gereken bir site ama bir türlü tam olarak dönemedim, yetiştiremiyorum. Ne olacak bu halimiz? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülalcigim yoklugun belli oluyor.Cok arayı acma😊 Zaman yetmiyor.Seni çok iyi anlıyorum.
      Sevgilerimle

      Sil
  8. Çok güzel kitaplar seçmişsiniz, eminim çok beğeneceksiniz. Youtube kanalınızı da yeni keşfettim, artık sık sık takip ederim. Elinize sağlık İnci Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sizde çok güzel bir etkinlik yapmışsınız. Son listeyi sayfanıza bakıp paylaşacağım.
      Teşekkürler :)

      Sil
  9. Güzel bir kitap.Dusundugumden daha iyi bir kitaptı.
    Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  10. Ağustos yazına eylülde yorum yazmam iyi olmadı ama olsun. Bu vesileyle Eylül ayının iyi geçmesini temenni edebiliyorum:) Yoğunluk varmış ama temmuzdaki tatilin verdiği pozitif enerji devam ediyor. 3 kitabından ilk ikisi var bende, kitap yorumlarını bekliyorum. Güzel bir Eylül olsun hepimiz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylül ayında umutlara devam edelim. Kitaplar güzel ilk fırsatta yazmayı düşünüyorum.
      Ahhh tatil ve özlenenler :(
      Sevgiler

      Sil
  11. hadii ne güzeeel her şey yolundaaa :)

    YanıtlaSil
  12. It sounds like you've been doing a lot of wonderful things! I hope you have a fabulous September.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. Yazan kalemine, okuyan gözlerine, en önemlisi de kilo veren vücuduna sağlık o halde kuzum!
    Stefan Zweig güzel kitaplar yazan bir yazar, linç edileceğim belki ancak anlatıldığı kadar yere göğe sığdıramadığım hayallerimin yazarı değildi ne yazık ki. Yorumlarını merak ediyorum kitap hakkında, konuşalım bilare daha detaylı. Ben beğenmiştim ama diyorum ya asla unutamam, efsanemdir diyemedim :)

    Gizli defteri ben üniversitede ilk baskısından okumuştum ve beğenmiştim, şimdilerde Cezmi Ersöz'e ait yine bu minvalde bir kitap var elimde. Bakalım ne vakit sıra gelecek :))

    YanıtlaSil
  14. Satranç çok iyi bir kitaptır. Böğürtlen Kışı güzeldi ama aması var. Pek bağdaşamadım. Taşınma derken yeme düzenim bozuldu ama yeniden başladım bakalım:)

    YanıtlaSil
  15. Herşey güzel geçsin 😊

    YanıtlaSil
  16. Ne kadar güzel dolo dolu geçmiş ve hemen videoya ışınlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  17. bende eylülden çok umutluyum ama onu bile neredeyse bitiriyoruz:))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Rengini Kalıcı olarak Değiştirmek

Allah Allah daha kim bilir ne duyacağız deyip başlıktaki konuya giriyorum. Sabah programlarına bakarken çok ilginç bir şey öğrendim.Meğer göz Rengimizi kalıcı olarak değiştirebiliyormuşuz.Bir oyuncu kahve rengi gözlüyken şimdi açık mavi gözlere sahip olmuş. Seren Serengil de bir kaç ton göz rengini açtırdığını anlatıyordu.Özelliklede çok tehlikeli bir ameliyat olduğunu ifade etti. Türkiyede bunu şuan yapan tek bir yer varmış. Şimdi bunu duyup gençlerimiz abuk sabuk yerlerde yaptırmaya kalkmaz inşallah... İnternetten biraz daha konuyu araştırınca bu ameliyatın ABD çok popüler olan bu ameliyatı hiç bir sağlık örgütü  önermiyor olduğu yazıyor.  Bunla ilgili bir haberde  var.İstanbul da 17yaşındaki bir genç kız 25bin ödeyerek  yetkisi olmayan bir sağlık kurumunda bu ameliyatı olmuş ve ameliyattan sonra durımu kötüleşince başja bir hastanede gözetim altındaymış.Şimdide kör olmaya riski varmış. Peki Lumineyes ameliyatı nasıl yapılıyor : Bir lazer işlemi ile irisin üst

Blogger Mimi

Yayınladığım  blog yazılarıma bakarken aklima herkesin keyifl alacağıni düşündüğüm bir mim geldi . Tüm sorulara cevap verirken belli sorular da yazınızın linkini paylaşmayı unutmayalım  :) Sorulara gelince 1- Blog dünyasına nasıl adım attın ?Hadi anlat bize . 2010 yılında ilk oğluma hamileyken blog yazmaya başladım. Önceleri  arada bir yazıyordum.Sonra alışkanlık yaptı ve düzenli  olarak yazılarımı yayınlamaya başladım 😊 2- Bloğunu kısaca tanıt desem  neler söylemek istersin ? Benim blogum bir  gökkuşağı misali. Her alanda yazı yazıyorum. Aslında canım ne isterse onu yazıyorum .Kişisel gelişim, sağlık kiloverme,annelik,psikoloji,toplumlar,Google,yemek,günlük, içsel çözümlemeler.. 3- Yazarken olmazsa olmazların nelerdir? Yazarken gerçekten isteyerek yazmam gerekiyor. Yanı sırf yazı yayınlamak için yazı yazamıyorum. Bir ara uzun bir ara vermiştim.Araya yazı gir Inci dedim.Ama  günlerce yazamadım. Yazmak içten gelince devamı  geliyor. Yazarken sessiz bir ortam  yada yalnız

Haftada 20 kilo verdiren süper diyet

Bir haftada 20 kilo  verdiren diyet? Ay da 20 kilo  verdiren hızlı diyet  listesi? Internette süper kilo verme süreciyle ilgili listelerle taşıyor. Bir haftada 20 kilo vermekte çoğumuz için çok uygun olurdu.. Millet bir  coşmuş ki heralde bu kadar kısa zamanda  20 kilo verebileceğine inanıyor. Listenin içine girip baktığınız zaman ,listede yazanlar size çok tanıdık geliyor.. Lütfen bu gibi başlıklara kanmayın Zaten bu kadar kısa bir zamanda bu kilolar verilemediği gibi sağlığınızdan olmayın. Çok hızlı verilen kilolar aynı şekilde çok hızlı bir şekilde  geri alınıyor. Boşuna metabolizmanızı  bozup fazla yağ almayın. Herkesin metabolizması farklıdır. Sizi en iyi bilen yine sizsinizdir.Neyi çok tüketirseniz  kilo alacağınızı siz bilirsiniz. Artık bunu bilmeyen yoktur. Bol su için Hareket edin Spor yapın Öğünlerinizi geçiştirmeyin Yeşil sebze ,salata tüketin Şekerden,tuzdan uzak durun Karbohidrat hiç tüketmeden olmaz. Ama yediğiniz saatlere dikkat edin. Az porsiyonda