Ana içeriğe atla

Türkiye Tatilim Agustos 2021

 

Türkiyeye iki yildir gidemiyordum.Malüm Corona sayıları yüksek olunca  Türkhava yolları uçuşları iptal etmisti.

Ağustosun ikinci haftasinda kisada olsa Istanbula gidebildim.2 gün önce  tekrardan Almanya ya döndüm.

Zaman kisa olunca her günümü dolu dolu yaşadım.Ailemle hasret  giderdim.Bir cok arkadaşımla görüşemedim ama bir daha ki uzun süreli gelişimde hepsine zaman ayiracagim.

Zaman kısaydı ama cok dolu dolu gecti.Vaktimi iyi kullandim.
Dışarda çarşı pazar gezmedim. Bazi insalar cok rahat açıkçası virüs kapmaktan korktum.Maskesiz dolaşan cok insan var.Neyseki sıkı  tedbirli olmanın sayesinde sağlıklı bir şekilde evime geri döndüm.

Corona gecince insallah acısını  çıkartırım.

Bol bol yedim :) Haftaya tekrardan spora ve saglikli beslenme paylaşımlarıma kaldığım yerden devam edeceğim.
Beni takip eden arkadaslar bilirler ki 25 kilodan fazla kilo vermeyi başaran biri olarak duzenli yeme ve sporla aldigim kilolari yine veririm 😉

Bu arada Gulluoglunun meshur Baklavaburgerini yedim😋Turkiyede yedigim tek tatli baklava. Almamya da baklava var ama Turkiyedekilerin yerini tutmuyor.

Bir sürü fotograf çektim onlari da arasira paylaşacağım. Fotograf çekmek bende buyuk bir tutku galina geldi. Bu konuda ileride profosyonel egitim almayi istiyorum.

Şuan karantinadayim.Almanya Turkiyeyi yüksek riskli bolge seçtiği için10 gun yasal karantina zorunluluğu var.Ama 5. gunde test yaptirip negatif sonucunu gerekli yerlerebildirdiginiz zaman 5. günde karantinayi bitirebiliyorsunuz.Insallah bende oyle yapacagim ..


♡♡♡Bundan Böyle ♡♡

11 yıllık blog yazari olarak ara verdiğim bloguma daha sık uğrayacağım.

☆ Sağlıklı  kilo verme paylasimlarimi instagram ve blog üzerinden  bol bol sizlerle bulusturacagim

☆ Olumlamalar ,insan ve yaşamla ilgili yazilarimi tekrardan  yayınlayacağım .

☆ Almanyadaki yasam üzerine kisa yayinlar paylasacagim.🤫

Bir kaç projem dahavar ama zaman ne gosterir bilemiyorum.Yukarda yazdiklarimla baslayip gerisini  getiririm 😉

Saglicakla kalın 💙



Yorumlar

  1. Yazınızı keyifle okudum diğer yazılarınızı da bekliyorum, kaleminize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Hem sınırları açıyorlar hem de dönüşte karantina uyguluyorlar ,şaşırtıcı uygulamalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz başında karantina yoktu.Donmeme 1 hafta kala cikti :)Bende ki şans işte

      Sil
  3. Baklavaburger'e takılı kaldım ben:)

    YanıtlaSil
  4. How wonderful that you were able to visit! I am so glad you made the most of every moment there <3
    the creation of beauty is art.

    YanıtlaSil
  5. Sağlıklı haberlerini almak ne güzel ♥

    Baklava burger daha önce hiç görmedim ben iyi mi :))

    YanıtlaSil
  6. Kısa da olsa yurda dönmeye sevindim. Blog da 11 yıl olmuş, dile kolay. Benim de dün blogun yaş günüydü. 7 yaşına basmışız. 🙂 Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir tatil olmuş. Biz de yıllardır gitmedik ☺️

    YanıtlaSil
  8. oooo seni görmek güzeel :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba...Şu virüs belası geçse de rahat rahat gezebilsek. Ne kadar dikkat etse de insan yine de tedirgin oluyor.

    YanıtlaSil
  10. JUST love your blog and already followed! I want invite you to visit and follow mine back if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir tatil olmuş, sizin adınıza sevindim:)

    YanıtlaSil
  12. Kesinlikle 11 yıllık bloğu bırakma canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi eski blooger arkadaslari birakmam canım. Sevgiler

      Sil
  13. Ne güzel ailenle hasret gidermişsin canım..
    Baklava harika görünüyor bu arada :)
    Umarım planlarını projelerini hayata en kısa zamanda geçirirsin İncicim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Rengini Kalıcı olarak Değiştirmek

Allah Allah daha kim bilir ne duyacağız deyip başlıktaki konuya giriyorum. Sabah programlarına bakarken çok ilginç bir şey öğrendim.Meğer göz Rengimizi kalıcı olarak değiştirebiliyormuşuz.Bir oyuncu kahve rengi gözlüyken şimdi açık mavi gözlere sahip olmuş. Seren Serengil de bir kaç ton göz rengini açtırdığını anlatıyordu.Özelliklede çok tehlikeli bir ameliyat olduğunu ifade etti. Türkiyede bunu şuan yapan tek bir yer varmış. Şimdi bunu duyup gençlerimiz abuk sabuk yerlerde yaptırmaya kalkmaz inşallah... İnternetten biraz daha konuyu araştırınca bu ameliyatın ABD çok popüler olan bu ameliyatı hiç bir sağlık örgütü  önermiyor olduğu yazıyor.  Bunla ilgili bir haberde  var.İstanbul da 17yaşındaki bir genç kız 25bin ödeyerek  yetkisi olmayan bir sağlık kurumunda bu ameliyatı olmuş ve ameliyattan sonra durımu kötüleşince başja bir hastanede gözetim altındaymış.Şimdide kör olmaya riski varmış. Peki Lumineyes ameliyatı nasıl yapılıyor : Bir lazer işlemi ile irisin üst

Blogger Mimi

Yayınladığım  blog yazılarıma bakarken aklima herkesin keyifl alacağıni düşündüğüm bir mim geldi . Tüm sorulara cevap verirken belli sorular da yazınızın linkini paylaşmayı unutmayalım  :) Sorulara gelince 1- Blog dünyasına nasıl adım attın ?Hadi anlat bize . 2010 yılında ilk oğluma hamileyken blog yazmaya başladım. Önceleri  arada bir yazıyordum.Sonra alışkanlık yaptı ve düzenli  olarak yazılarımı yayınlamaya başladım 😊 2- Bloğunu kısaca tanıt desem  neler söylemek istersin ? Benim blogum bir  gökkuşağı misali. Her alanda yazı yazıyorum. Aslında canım ne isterse onu yazıyorum .Kişisel gelişim, sağlık kiloverme,annelik,psikoloji,toplumlar,Google,yemek,günlük, içsel çözümlemeler.. 3- Yazarken olmazsa olmazların nelerdir? Yazarken gerçekten isteyerek yazmam gerekiyor. Yanı sırf yazı yayınlamak için yazı yazamıyorum. Bir ara uzun bir ara vermiştim.Araya yazı gir Inci dedim.Ama  günlerce yazamadım. Yazmak içten gelince devamı  geliyor. Yazarken sessiz bir ortam  yada yalnız

Haftada 20 kilo verdiren süper diyet

Bir haftada 20 kilo  verdiren diyet? Ay da 20 kilo  verdiren hızlı diyet  listesi? Internette süper kilo verme süreciyle ilgili listelerle taşıyor. Bir haftada 20 kilo vermekte çoğumuz için çok uygun olurdu.. Millet bir  coşmuş ki heralde bu kadar kısa zamanda  20 kilo verebileceğine inanıyor. Listenin içine girip baktığınız zaman ,listede yazanlar size çok tanıdık geliyor.. Lütfen bu gibi başlıklara kanmayın Zaten bu kadar kısa bir zamanda bu kilolar verilemediği gibi sağlığınızdan olmayın. Çok hızlı verilen kilolar aynı şekilde çok hızlı bir şekilde  geri alınıyor. Boşuna metabolizmanızı  bozup fazla yağ almayın. Herkesin metabolizması farklıdır. Sizi en iyi bilen yine sizsinizdir.Neyi çok tüketirseniz  kilo alacağınızı siz bilirsiniz. Artık bunu bilmeyen yoktur. Bol su için Hareket edin Spor yapın Öğünlerinizi geçiştirmeyin Yeşil sebze ,salata tüketin Şekerden,tuzdan uzak durun Karbohidrat hiç tüketmeden olmaz. Ama yediğiniz saatlere dikkat edin. Az porsiyonda