Ana içeriğe atla

Yaşamak Güzel Şey ...

Ne Olursa olsun yaşamaktan vazgeçmeyin


Ne derler hayat bir tiyatro sahnesi herkes oyununu oynap sahneden ayrılacaktır.Bence önemli olan bunun farkına varmamız ve misafir olduğumuz bu dünyada kaldığımız süreyi hakkıyla tamamlamaktır.

Hiçbirimizin hayatı dört dörtlük olmuyor ve acıyı,hüzünü,mutluluğuda yaşamak yine bizim kaderimiz de olan yaşanılması gereken olgular..

Hepimizin geçmişinde cam kırıkları vardır.Kimimiz kırıkları kapatarak yeni bir sayfa açar,kimimizde kırıklara takılıp geleceğimizi bunun üzerine inşa ederiz.Aslında herkesin kırıklıkları benzer olaylar yüzünden meydana gelmektedir.

Bazende çocukluğumuzda içimizden kırıklar oluşmaya başlar ve biz büyüdükçe de çok derin yarıklar durmadan kanayan yara haline gelir.

İyileşmek,yenilenmek için uzunca bir zaman gerekir.Zor ama imkansız olmayan bir sürecin içine gireriz.


Kırıklarımı geçmişte bırakıp zor ama imkansız olmayan süreci tamamlamış biri olarak şunu söyleyebirim ki  hayatta herşey bir şekilde unutuluyor  ve eskisi kadar can yakmaz hale  geliyor..

Neden  ben yaşadım niye benim sorularına takılıpta hayatı kendinize zehır etmeyin.


Herşeyin bir nedeni her nedenin de bir sebebi vardır

Siz dimdik durursanız kimse sizi yıkamaz!!!

Yorumlar

  1. Çok güzel yazmışsın. Evet kırıklarımız, yaralarımız var ama devam ediyoruz yaşamaya. Buna mecburuz. Kalemine sağlık 😊

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir deneme yazısı olmuş ;)

    YanıtlaSil
  3. Kırıklar hep olacaktır hayatımızda. Yapmamız gereken tek şey kırıkları bir kenara toplayıp onarmaya çalışmak olmalı yoksa hayat çok zor ve çekilmez olur. Yüreğine sağlık İnci çok güzel yazmışsın zevkle okudum :). Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bir kenara toplayıp onarmaya çalışmalı ya da kaldığımız yerden devam etmesini bilmeliyiz.
      Sevgiler canım 😊

      Sil
  4. Önemli olan ayaga kalkip devam etmek haklisin canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin devam edebileceği güzel günlere canim.🤗😊

      Sil
    2. Hepimizin devam edebileceği güzel günlere canim.🤗😊

      Sil
  5. Ne yaşarsak yaşayalım ayakta durmak zorundayız kendimiz ve sevdiklerimiz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bu yüzden hep güçlü olmak zorundayız...

      Sil
  6. Çok yerinde bir yazı olmuş ,emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)
      Sevgiler 😍

      Sil
  7. Yaşıyorsak devam etmek zorundayız, kırıklar bizi zorlasa da bir süre sonra bize güç veren tecrübeler oluyorlar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Esma tecrübelerden güç alıyoruz.
      Yorumun için teşekkürler.
      Sevgiler

      Sil
  8. Yüreğine sağlık İnci'ciğim. Bu hayatta herşey biz insanlara dair. İnsan bazı şeyleri yaşamadan kendi potansiyelini de keşfedemiyor. Ve hayat ne devamlı negatif ne de devamlı pozitif. Bir yerlere tutunup gidiyoruz işte. Umarım sınavlarımız zor olmaz ve yaralarımız açık kalmaz. Pozitif düşünerek hep olumlu şeyleri hayatımıza çekmeyi başarabilme ümidiyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim..Çok güzel söylemişsin umarom sınavlarımız zor olmaz ve hepsinin üstesinden geleliriz
      Güzellikler bizimle olsun.
      Sevgiler 😍

      Sil
  9. Great post dear! I'm a new follower #119
    Follow me back, please?
    Kisses

    http://myspaceofbeautybygiada.blogspot.it

    YanıtlaSil
  10. Sevgili İnci, iade-i ziyaretine geldiğimde bu güzel, olumlu yazınla karşılaştım. Yazdıklarına katılıyorum. Geri dönüşü olmayan bir yolda yapılacak tek şey ileriye doğru gitmek ve uygun yolu seçmektir. Bunda da tecrübelerimiz kılavuz olur. Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  11. Hoş geldiniz.Kesinlikle daima ileriye doğru gidip uygun olan yolu seçmek çok önemli.
    Güzel yorumunuz için teşekkürler ederim.
    Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Rengini Kalıcı olarak Değiştirmek

Allah Allah daha kim bilir ne duyacağız deyip başlıktaki konuya giriyorum. Sabah programlarına bakarken çok ilginç bir şey öğrendim.Meğer göz Rengimizi kalıcı olarak değiştirebiliyormuşuz.Bir oyuncu kahve rengi gözlüyken şimdi açık mavi gözlere sahip olmuş. Seren Serengil de bir kaç ton göz rengini açtırdığını anlatıyordu.Özelliklede çok tehlikeli bir ameliyat olduğunu ifade etti. Türkiyede bunu şuan yapan tek bir yer varmış. Şimdi bunu duyup gençlerimiz abuk sabuk yerlerde yaptırmaya kalkmaz inşallah... İnternetten biraz daha konuyu araştırınca bu ameliyatın ABD çok popüler olan bu ameliyatı hiç bir sağlık örgütü  önermiyor olduğu yazıyor.  Bunla ilgili bir haberde  var.İstanbul da 17yaşındaki bir genç kız 25bin ödeyerek  yetkisi olmayan bir sağlık kurumunda bu ameliyatı olmuş ve ameliyattan sonra durımu kötüleşince başja bir hastanede gözetim altındaymış.Şimdide kör olmaya riski varmış. Peki Lumineyes ameliyatı nasıl yapılıyor : Bir lazer işlemi ile irisin üst

Blogger Mimi

Yayınladığım  blog yazılarıma bakarken aklima herkesin keyifl alacağıni düşündüğüm bir mim geldi . Tüm sorulara cevap verirken belli sorular da yazınızın linkini paylaşmayı unutmayalım  :) Sorulara gelince 1- Blog dünyasına nasıl adım attın ?Hadi anlat bize . 2010 yılında ilk oğluma hamileyken blog yazmaya başladım. Önceleri  arada bir yazıyordum.Sonra alışkanlık yaptı ve düzenli  olarak yazılarımı yayınlamaya başladım 😊 2- Bloğunu kısaca tanıt desem  neler söylemek istersin ? Benim blogum bir  gökkuşağı misali. Her alanda yazı yazıyorum. Aslında canım ne isterse onu yazıyorum .Kişisel gelişim, sağlık kiloverme,annelik,psikoloji,toplumlar,Google,yemek,günlük, içsel çözümlemeler.. 3- Yazarken olmazsa olmazların nelerdir? Yazarken gerçekten isteyerek yazmam gerekiyor. Yanı sırf yazı yayınlamak için yazı yazamıyorum. Bir ara uzun bir ara vermiştim.Araya yazı gir Inci dedim.Ama  günlerce yazamadım. Yazmak içten gelince devamı  geliyor. Yazarken sessiz bir ortam  yada yalnız

Haftada 20 kilo verdiren süper diyet

Bir haftada 20 kilo  verdiren diyet? Ay da 20 kilo  verdiren hızlı diyet  listesi? Internette süper kilo verme süreciyle ilgili listelerle taşıyor. Bir haftada 20 kilo vermekte çoğumuz için çok uygun olurdu.. Millet bir  coşmuş ki heralde bu kadar kısa zamanda  20 kilo verebileceğine inanıyor. Listenin içine girip baktığınız zaman ,listede yazanlar size çok tanıdık geliyor.. Lütfen bu gibi başlıklara kanmayın Zaten bu kadar kısa bir zamanda bu kilolar verilemediği gibi sağlığınızdan olmayın. Çok hızlı verilen kilolar aynı şekilde çok hızlı bir şekilde  geri alınıyor. Boşuna metabolizmanızı  bozup fazla yağ almayın. Herkesin metabolizması farklıdır. Sizi en iyi bilen yine sizsinizdir.Neyi çok tüketirseniz  kilo alacağınızı siz bilirsiniz. Artık bunu bilmeyen yoktur. Bol su için Hareket edin Spor yapın Öğünlerinizi geçiştirmeyin Yeşil sebze ,salata tüketin Şekerden,tuzdan uzak durun Karbohidrat hiç tüketmeden olmaz. Ama yediğiniz saatlere dikkat edin. Az porsiyonda